Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
The Flash Image Rotator module is now 1.5 Ready!
Your CMS just got even better! Upload your images and GO!
NEW transitions and stunning Ken Burns effects for your photos!
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Home Programma's Zomerkampen Voor Kinderen

Muziekkampen Voor Kinderen - Zomerkampen West-Vlaanderen

Muziekkampen Voor Kinderen - Zomerkamp 2017

Na enkele geslaagde zomerkampen zijn we er dit jaar terug met ons Kids Bandcamp !Spelenderwijs de wondere wereld van muziektheorie verkennen en deze kennis onmiddellijk in echte muzikale vaardigheden omzetten; dat is waar we naar werken tijdens het ‘Kids Songwriting & Band Coaching Kamp voor kinderen. De kids leren onder andere hun eigen nummers schrijven waarna we ze samen uitwerken in een band met verschillende instrumenten zoals drum, gitaar, basgitaar, zang, etc.

 

Zo leren de kinderen niet enkel proeven van het bespelen van verschillende instrumenten, ze leren ook in een echte muzikale omgeving functioneren en samenwerken met andere muzikanten en leeftijdsgenoten. Samenwerking en creativiteit zijn dan ook de pijlers van dit zomerkamp, waar de kinderen op een andere manier leren omgaan met hun instrument en elkaar.

 

zomerkamp  zomerkampen voor kinderen

Praktisch

Datum Kids Bandcamp zomer 2017 : maandag 10 tot vrijdag 14 juli telkens van 13u00 tot 17u00.
Locatie : Gitaar Training Studio, Casa da Musica – Groentemarkt 17a, 8400 Oostende.

Let op, als leden van Casa da Musica – Gitaar Training Studio krijgen jullie voorrang op de inschrijving en is dit dus een “voor-inschrijving” het kids bandcamp wordt pas definitief geopend voor het grote publiek op zaterdag 1 april. Zorg dus zeker dat je jouw plaatsje voor die tijd gereserveerd hebt.


OMDAT WE WERKEN MET KLEINE GROEPJES ZIJN PLAATSEN BEPERKT!

Instrumenten: zang, gitaar, piano, drum en basgitaar

Lesgeld: 247 euro te vereffenen op reknr. BE35 7350 4375 1937 met vermelding “naam + kids bandcamp + instrument”.

Inbegrepen: 5 dagen workshops (4 uur per dag), studiebundel praktische muziektheorie en songwriting voor kinderen en een dagelijks vieruurtje.
Piano's en drumstel staan ter beschikking in de school, (bas-)gitaristen brengen hun eigen instrument mee.

Inschrijven kan via email op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch op 0486/37.97.61 en worden definitief bevestigd na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

 

\n Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. "> Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch op 0486/37.97.61 en worden definitief bevestigd na ontvangst van het inschrijvingsgeld.


In de video hieronder zie je de kids uit een vorige editie van het kids bandcamp in hun bandje spelen die ze tijdens het zomerkamp vormden (met Seppe Herreman die het later tot de finale van Belgium's Got Talent zou schoppen):

JavaScript is uitgezet!
Om de content af te beelden, heb je een browser nodig die JavaScript ondersteunt.


OMDAT WE WERKEN MET KLEINE GROEPJES ZIJN PLAATSEN BEPERKT!

Inschrijven kan via email op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch op 0486/37.97.61.

 

-->

 

Events

Vacatures

Leerlingen login